Onze

Methodiek

Improvement Circle

Improvement Cylce

Kijken we naar de Cirkel van verbeteringen dan bestaat deze uit: Techniek, Fysiek, Mentaal, Coursemanagement en als laatste Shot making skills. Bedenker van dit alles was in 1996 Tiger Woods.
Book een Screening

NGF Stappenplan

NGF Stappenplan

Als basis voor de golflessen gebruikt WGA het 9 stappenplan van de NGF. U ontvangt passende boekje van het stappenplan die bij uw handicap past. Dat is de theorie! In de praktijk is iedereen natuurlijk anders.
Lees Meer

Verbetering door Wetenschap

Verbetering door wetenschap

TPI is een toonaangevend instituut in de VS. Ruim 20 jaar onderzoeken zij alles wat met golf en fysiek te maken heeft. Bij WGA werken volgens de 'guidelines' van TPI. Door middel van een fysieke screening brengen wij de fysieke eigenschappen van een golfer in kaart. Met deze screening zijn wij in staat om mogelijke fysieke beperkingen aan het licht te brengen, die mogelijk voor een belemmering kunnen zorgen in de golftechniek. Denk daarbij aan een bewegingsbeperking in de schouders of heupen. Daarnaast wordt bij de screening gekeken naar stabiliteit, controle, coördinatie en power. Het uiteindelijke doel van TPI is om de meest efficiënte swing voor uw lichaam te definiëren.
Neem contact op

Trainingsplan

Trainingsplan

Voor Techniek houden we het stappenplan aan. Fysiek Titleist Performance Institute Mentaal werken we samen met Mitchel Kevenaar via Prestum. Coursemanagement houden we vanuit het stappenplan graag tegen u aan. En als alles echt op orde is dan de Shot making skills. Noem het de specalties.
Lees meer

WGA, Iedere dag beter.

Dan kan allemaal via losse lessen, leskaarten en jaarplannen.
Wij dagen u uit gebruik te maken van onze lesvaardigheden want wij streven er naar u beter te maken en o ja…
Lessen is om t leren maar je wordt echter pas beter als je oefent!

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.