Proefles golf voor € 22,50

Proefles golf voor € 22,50

Toegankelijke golfles

Wilt u kennismaken met golf? Boek dan één van onze proeflessen. Tijdens deze golfles leggen we u de basisbeginselen van het golfspel uit. We beginnen met clubs en andere golfmaterialen. Daarna oefent u de belangrijkste slagen ‘Putten’ en ‘Swing’. Natuurlijk gaat u ook naar huis met de belangrijkste informatie over de golfbaan. Na afloop kunt u een goede keuze maken of u verder gaat met de golfsport en zo ja, met welk lesprogramma.

  • Aantal lessen: 1 les
  • Duur golfles: 1 uur
  • Tarief: € 22,50
  • Inclusief ballen credits: 2 p.p.
  • Aantal cursisten: 4 tot 8 (niet als groepsevenement te boeken. Zie daarvoor onze golfclinics)
  • Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen. Schoenen met platte zolen
  • Golfmateriaal: Clubs en golfballen krijgt u tijdens de les in bruikleen

Meer weten over Westerpark Golfacademy? Neem contact met ons op.

Na de proefles

Is de proefles u goed bevallen, dan heeft u meerdere mogelijkheden om golfcarrière te vervolgen. Is snel leren golfen voor u belangrijk, dan is de cursus Baanpermissie in 1 dag een goede keuze. Heeft u de cursus baanpermissie met succes afgerond, dan mag u op alle golfbanen van BurgGolf spelen. Wilt u echter ook op andere banen kunnen spelen, dan heeft u minimaal het certificaat handicap 54 (Hcp 54) nodig. (Dit heette vroeger GVB.) Handicap 54 is de 2e stap in het 9-stappenplan van degolfacademy.nl. Alle golfprofessionals van BurgGolf geven les volgens dit stappenplan waarbij u met de juiste begeleiding uw golfspel verbetert. U kunt ook direct na de introductiecursus aan golflessen voor HCP 54 beginnen. Kijk voor een compleet overzicht op deze pagina met ons Lesaanbod.

 

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.