Golfclinic vanaf € 22,50 p.p.

Golfclinic vanaf € 22,50 p.p.

Onze golfbanen zijn er voor uw plezier. Zeker ook voor wie als groep wil kennismaken met de golfsport in de vorm van een golfclinic. Een golfclinic is een ideaal personeelsuitje, vriendenuitje of leuk om samen met je familie of vrienden te doen. 

De clinic wordt altijd samengesteld op basis van uw wensen. Gaat het om een kennismaking, of wilt u juist een bepaald aspect van het spel benadrukken? Gaat het om beginners, of zijn er basis vaardigheden aanwezig? We stellen de perfecte clinic samen uit de volgende onderdelen:

 • Swing: deelnemers leren de
  beginselen van de golfswing. Op de oefenfaciliteit “Driving
  Range” wordt er onder begeleiding van een pro’s ballen geslagen.
 • Chippen: deelnemers leren de beginselen van het “korte spel”. Daar waar een volledige slag niet meer nodig vlakbij de hole is chippen de oplossing.  Onder begeleiding van een pro leren de deelnemers deze slag.
 • Putten: Voor de meeste deelnemers al bekend van de “Mini golf”.  Onder begeleiding van een pro leren de deelnemers het onder putten.
 • Spelvorm: Putting challenge 9 holes voor alle deelnemers met officiële scorekaart
 • Toptracer: Toptracer is een innovatief systeem waarmee elke bal die je slaat gemeten wordt. Zo kun je diverse trainingen en spellen spelen om interactief aan je techniek te werken en dit allemaal op de driving range! De statistieken die gemeten worden, kun je vergelijken met andere spelers en gebruiken om je swing te verbeteren.

Lijkt het u leuk samen met uw vrienden, familie of collega’s te leren golfen? Maak dan samen kennis met golf tijdens één van onze leerzame golfclinics. Dat kan al vanaf € 20,- p.p. inclusief materiaalhuur. 

 • Duur clinic: vanaf 1,5 uur
 • Tarief: op aanvraag in samenwerking met Burggolf Westerpark 
 • Aantal cursisten: min. 5 personen en max. 36 personen
 • Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen. Schoenen met platte zolen.
 • Golfmateriaal: Clubs en golfballen krijgt u tijdens de les in bruikleen.
 • Vervolgstap: Wilt u na de golfclinic ontdekken of golf echt bij u past, kies dan voor onze introductiecursus van 5 uur. Bent u al verkocht? Met één van onze vervolgcursussen staat u zó op de golfbaan.
 

Meer weten over Westerpark Golfacademy? Neem contact met ons op, of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier Clinic

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.