Golfclinic vanaf € 20,35 p.p.

Boek een golfclinic als gezellig uitje met vrienden of collega's. Wij stellen een programma samen waar zowel beginners als ervaren golfers plezier aan beleven.

Golfclinic

 

Onze golfbanen zijn er voor uw plezier. Zeker ook voor wie als groep wil kennismaken met de golfsport. Zo’n kennismakingsles noemen we een golfclinic. Een golfclinic is een ideaal personeelsuitje, vriendenuitje of leuk om samen met je familie of vrienden te doen. Wat is er leuker dan een samen een nieuwe sport te leren?

Lijkt het u leuk samen met uw vrienden, familie of collega’s te leren golfen? (min. 8 personen). Maak dan samen kennis met golf tijdens één van onze leerzame golfclinics. Dat kan al vanaf € 20,35 p.p. inclusief materiaalhuur. 

  • Duur clinic: vanaf 1 uur
  • Tarief: op aanvraag in samenwerking met Burggolf Westerpark 
  • Aantal cursisten: min. 5 personen 
  • Kledingadvies: Vrijetijdskleding waarin u makkelijk kunt bewegen. Schoenen met platte zolen.
  • Golfmateriaal: Clubs en golfballen krijgt u tijdens de les in bruikleen.
  • Vervolgstap: Wilt u na de golfclinic ontdekken of golf echt bij u past, kies dan voor onze introductiecursus van 5 uur. Bent u al verkocht? Met één van onze vervolgcursussen staat u zó op de golfbaan.
 

Meer weten over Westerpark Golfacademy? Neem contact met ons op.

 

 

Fitting dagen 2021, schrijf je nu in!

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.