Cursus

NGF Stappenplan

NGF Stappenplan

Een van de basiselementen van een goed sportief beleid is het hanteren van een goede opleidingsmethodiek. Met het 9-stappenplan heeft de NGF, in samenwerking met de PGA Holland en de NVG een methodiek ontwikkeld die golfers in de gelegenheid stelt om zichzelf te ontwikkelen in hun golfspel. De 9 stappen zijn gebaseerd op -en gekoppeld aan de handicap van de golfer. Lees hier alles over het NGF Stappenplan.

WGA past deze methodiek toe en biedt onderstaande cursussen aan. 

Proefles golf voor € 22,50

Wilt u kennismaken met golf?
Boek dan één van onze proeflessen.
NGF stap 1

Baanpermissie in 5 uur voor € 99,-

Tijdens deze meerdaagse introductiecursus leren wij u de basistechnieken en de belangrijkste etiquette van het golfspel.
NGF stap 2

Hcp 54 cursus vanaf € 125,-

Als u de golfbaanpermissie hebt gehaald is de volgende grote stap het halen van je eerste handicap, ook wel 'handicap 54' genoemd.

Go Golf cursus voor € 299,-

Verlaag uw Clubhandicap 54 naar EGA handicap 36 in deze golfcursus voor gevorderden. In deze golfcursus krijgt u golfles aan de hand van stap 3 ...

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.