Jeugdles

Jeugdles in groepsverband

Ook de jeugd is meer dan welkom om onder begeleiding van een golfprofessional de beginselen van het golfspel eigen te maken. Naast techniek gaat het ook om het plezier en spelenderwijs komen de verschillende slagen van het golfspel en de basisregels aan bod. De kids worden ingedeeld naar leeftijd en skill level, in groepen. 

Voor 2023 heeft Westerpark Golf Academy samen met Burggolf Zoetermeer een uitgebreid jeugdprogramma opgesteld. 

Hiernaast bevindt zich het jaarschema, er  wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. Gedurende het  jaar kan het zijn dat uw kind naar een andere groep gaat i.v.m. intrinsiek en  excentrieke groei d.m.v. cognitieve en praktische vaardigheden.

Deelname aan het jaarschema bedraagt € 499,00. 

De minimale groepsgrootte is 5 en de maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. De lessen duren 50 minuten.

Er kan ook verdeeld over 2 blokken deelgenomen worden aan dit jaarschema (van maart tot en met de zomervakantie en van augustus tot en met  december). De kosten per blok zijn € 275,00.

Lidmaatschap

Iedereen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar mag gratis meespelen met een volwassen golfer op alle burggolfbanen. Voor de leeftijdscategorie tussen 13-18 jaar is het lidmaatschap € 235,00.

De professionals die de lessen zullen geven zijn : Martin Smit en Tammo  Murris.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen najaar 2023

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.