WGA voor Particulieren en Bedrijven

WGA voor Particulieren en Bedrijven

De Westerpark Golf Academy is de golfschool van BurgGolf Westerpark in Zoetermeer. Om gebruik te maken van de diensten van de golfschool hoef je geen lid te zijn van BurgGolf. “Het is iedereen vrij om een afspraak met ons te maken”, vertelt Marco van Noort, die samen met Ronald Mos eigenaar is van de Westerpark Golf Academy.

De Westerpark Golf Academy bestaat inmiddels zeven jaar. Sinds drie jaar staan Marco en Ronald aan het roer.  Zij worden bijgestaan door een team van zes zzp’ers. Hoewel de start meteen doorkruist werd door corona en ook de golfbaan niet ontkwam aan een lockdown en aparte coronaregels, heeft het Marco en Ronald geen  indeieren gelegd. “De golfsport is in één rechte lijn omhoog gegaan”, stelt Marco.

Drie Speerpunten

Drie hoofdmoten vormen het dienstenpakket van de Westerpark Golf Academy. Allereerst natuurlijk de lessen  en clinics, zowel voor particulieren als bedrijven. Iedere dag zijn er van negen uur ’s ochtends tot negen uur ’s avonds twee professionals aanwezig. De lessen worden gegeven aan groepjes tot vier personen,  Golfcursussen tot acht personen en clinics zijn vanaf acht personen. Op de dag van het interview werd een clinic gegeven aan 99 medewerkers en relaties van een bouwbedrijf.

Fitting & Repair is het tweede speerpunt van de Westerpark Golf Academy. “Dit is het op maat maken en verkopen van clubs voor golfers, maar we repareren clubs uiteraard ook”, legt Ronald uit.

Tot slot bestieren Marco en Ronald ook nog de golfwinkel op BurgGolf Westerpark.

Wil je golf leren van een professional, maak dan eens een afspraak met de Westerpark Golf Academy!

Bedrijfsaanbieding

Speciaal voor bedrijven en hun personeel heeft Westerpark Golf Academy een vijftal aanbiedingen.  De opleidingen mogen vanuit het Persoonlijk Opleiding Budget worden bekostigd met als onderwerp: Vitaliteit.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.