Themales: Toptracer Starter voor € 10,-

Toptracer herdefinieert de driving range! Leer in een korte sessie de basis beginselen van deze technologie.

Speel als een professional

Toptracer levert dezelfde balvolgtechnologie die de shots van de beste spelers op tv volgt. De driving range die is uitgerust met Toptracer Range-technologie biedt een leuke, boeiende, technisch gedreven ervaring die doorgewinterde spelers, rivalen, vrienden, familieleden en zelfs beginnende golfers aanspreekt. Dit is een hele andere ervaring dan wat je krijgt met een gewone les. Volg tijdens het trainen al je slagen en krijg meteen feedback. Deze feedback kun je tijdens de Toptracer starter les gelijk toepassen. 

Toptracer is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Neem het op tegen de wereld in een long-drive-wedstrijd, speel ”closest to the pin” met je vrienden, duik in geavanceerde analyses om je swing te verfijnen en speel virtueel op enkele van ‘s werelds beste banen. Uw bereikervaring zal nooit meer hetzelfde zijn.

We ontvangen je graag in de WGA bay op de Burggolf Westerpark Toptracer Driving Range. Meer weten over Westerpark Golfacademy? Neem contact met ons op.

Fittingdagen Najaar 2021
Schrijf je nu in!

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.