Themales: Toptracer Advanced voor € 10,-

Themales: Toptracer Advanced voor € 10,-

Golf als een professional op de toptracer

Heb je de Toptracer al onder de knie? Tijdens de Toptracer advanced maak je niet alleen gebruik van het detecteren van het pad van een golfbal, maar je kunt ook door middel van de op maat gemaakte sensor van Toptracer realtime shotanalyses bekijken zoals de apex, boog en balsnelheid. De 3D-balvluchtgegevens kunnen worden geïntegreerd met virtuele afbeeldingen om het traject in een zijplaatformaat te animeren, waardoor de uitzendervaring verder wordt verbeterd.

Door de veelzijdigheid van de technologie kan de Toptracer overal op de baan worden gebruikt. Van de warming-up op de driving range tot de shots op de 18e green, Toptracer verandert de manier waarop naar golf wordt gekeken door een nieuwe dimensie voor kijkers toe te voegen. 

Wil je graag een volledige geschiedenis bekijken van je shots? Dat kan door de Toptracer Range Community-app te gebruiken. Dit is inclusief specifieke details over clubprestaties en hoe ze scoren ten opzichte van andere spelers. De app bevat ook een Toptracer Range-locator om gemakkelijk de dichtstbijzijnde Toptracer Range-faciliteit te vinden. 

We ontvangen je graag in de WGA bay op de Burggolf Westerpark Toptracer Driving Range. Meer weten over Westerpark Golfacademy? Neem contact met ons op.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.