Titleist & fitting

Titleist & fitting

Probeer de nieuwe clubs van Titleist uit!

Sinds afgelopen week hebben wij de nieuwe demo clubs van Titleist binnen. Deze zullen over een tijdje in de vernieuwde shop hangen. Uiteraard zijn ze nu al te testen. Kom langs op BurgGolf en probeer een racket uit. 

Heb jij een goede club gevonden? Maak dan een afspraak voor een fitting. Met een fitting laat je jouw favoriete Titleist club afstemmen op je swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw. Je kunt je club latenaanpassen op je lengte, shift flex, gewicht, lie en dikte van de grip. 

Maak een afspraak bij Ronald om te fitten!

Titleist demo
marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Bedrijfsaanbieding

Speciaal voor bedrijven en hun personeel heeft Westerpark Golf Academy een vijftal aanbiedingen.  De opleidingen mogen vanuit het Persoonlijk Opleiding Budget worden bekostigd met als onderwerp: Vitaliteit.

Vul onderstaand formulier aan om de aanbieding aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details af te stemmen!

Aanvraagformulier

Fittingdagen Najaar 2022
Schrijf je nu in!

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.