Terugblik Eerste Helft Seizoen 2023

Terugblik Eerste Helft Seizoen 2023

Blik samen met ons terug op de afgelopen zes maanden vol interessante ontwikkelingen, prestaties en evenementen. Van het mogen uitreiken van wildcards voor het KLM Open tot het genieten van prachtige golfreizen en het verwelkomen van een nieuwe golfprofessional. Er is al zoveel gebeurd en we nemen je graag mee op deze reis vol golfplezier en bijzondere momenten.

KLM Open Wild card

Het KLM Open werd dit jaar van 25 t/m 28 mei gehouden. Vanuit WGA hebben we een aantal wildcards mogen uitgeven voor Beat the Pro op hole 8 tijdens het KLM-Open.
Je krijgt als amateur golfer de kans om een pro te verslaan.

Wij hebben de wildcards gegeven aan jonge talenten:

   – Tim Coenmans hcp 13

   – Siradj Mident hcp 28

   – Anton van Veen hcp 2

   – Lucas van der Voordt hcp 5

Hebben jullie ze nog gezien en wie hebben de professionals verslagen?

Prachtige prestaties

Ook zijn er een aantal resultaten onopgemerkt gebleven, zo zijn Heren 1 36 holes, Dames 27 holes en Heren 27 holes gepromoveerd naar een hogere klasse!

Carmen Gonzalez die bij de WGA les neemt is derde geworden tijdens The German Youth Masters en tweede geworden in de competitie, spelend voor de Koninklijke Haagsche, in de hoofdklasse.

Rydercup

Dit jaar wordt de Ryder Cup gehouden in Italië. In de winkel hebben we de Ryder Cup tenues en golfballen, hebben jullie ze al gezien?

Binnenkort meer informatie over het WGA Ryder Cup toernooi. Vorm een team met 4 personen, vertegenwoordig een land en doe mee.

Golfreizen

Met de Academy van Westerpark zijn er een aantal mooie reizen georganiseerd via www.PMgolftravel.nl zo zijn er twee groepen naar Spanje gegaan. Tammo Murris naar Costa Ballena en Mathijs met Annemiek ook naar de Zuid kust van Spanje. Beide groepen hebben  golfskills en vitaminen D op hebben gedaan.

Dit jaar nog meer reizen. Na de Ryder Cup in oktober 2023 zal Marco een reis richting Florence (Italië) organiseren met naast golf ook bezoek aan wijnhuis Antinori en shoppen in Florence en zal Mathijs nog een fantastische reis organiseren naar de “The Home of Golf”  St. Andrews.

Nieuwe jeugdcommissie

De jeugd wordt onder begeleiding van Martin Smit (PGA A nieuw bij WGA) getraind. De nieuwe jeugdcommissie bestaande uit Paul Beurskens, Leroy van der Zwan en Martijn Siegelaer organiseert veel en voor de kinderen is er een nieuw Burggolf Jeugd tenue tegen scherpe prijzen. Bij de kick-off was de Wethouder van Sport van Zoetermeer aanwezig om golf de jongeren een warm hart toe te dragen.

Het golfseizoen is nog lang niet voorbij en er staan nog veel prachtige evenementen op het programma. We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen bij WGA op Burggolf Zoetermeer en samen te genieten van al het moois dat golf te bieden heeft. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.