Stokje doorrr… Met Isabeau Ruiter

Stokje doorrr… Met Isabeau Ruiter

Ontzettend trots zijn wij op Isabeau Ruiter, golfprofessional op BurgGolf Westerpark bij de Westerpark Golf Academy. Zij is daar al geruime tijd een zeer geliefde golf ‘juf’ voor onze jongste golfers. Haar enthousiasme is aanstekelijk en dat heeft ook journaliste Miriam Mars van Golfvrouw bereikt. Een interview kon dus niet uitblijven!

Waarom golf jij eigenlijk? Wat was voor jou de reden om te beginnen? Journalist en golfster Miriam Mars van Golfvrouw.nl is op zoek naar jouw verhaal! In deze aflevering is aan het woord Isabeau Ruiter, golfprofessional op BurgGolf Westerpark bij de Westerpark Golf Academy. 

Deze keer een iets andere aflevering van stokje doorrr. Deze keer een van de jongste vrouwelijke golfpro’s van Nederland. Isabeau. Als kind raakte ze verslaafd aan het spelletje. Inmiddels geeft ze zelf enthousiast les. Het liefst aan kinderen. Wat een mooie ambassadeur voor de golfsport: een jonge vrouw die haar liefde voor het golfen over wil brengen aan de volgende generatie.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.