Nieuwe Golf Professional: Tammo Murris

Nieuwe Golf Professional: Tammo Murris

Beste leden en toekomstige leerlingen van Burggolf Zoetermeer,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Tammo Murris.

Per 1 september ben ik fulltime aangesteld als Head-professional bij Golfacademy Westerpak. Mijn passie voor golf is ontstaan in 1989. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om golf te leren spelen volgens de juiste principes vanaf de basis. Mijn passie is je die juiste basis te mogen meegeven en je van golf te laten genieten, zodat je er de rest van je leven profijt van zal hebben. Ben je jong of oud? Met enthousiasme zet ik me voor je in! Ik vind het een eer dat mij deze kans geboden wordt (dank Marco van Noort en Ronald Mos) en ik zal er alles aan doen om jullie als team goed te ondersteunen.

Als Head-professional ben ik er voor:
•​De jeugd
•​De competitie teams
•​Topgolf op golfclub Zoetermeer
•​Communicatie Academy en vereniging

Het is mij een genoegen actief bij te dragen aan al jullie toekomstige succes en plezier. Doen jullie mee? Wij horen het graag!

Tot snel op Burggolf Zoetermeer!

Hartelijke groet,

Team Golfacademy Westerpark

Tammo Murris

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.