Mizuno en Titleist Fittingdag 14 Juli 2020

Mizuno en Titleist Fittingdag 14 Juli 2020

Clubfitting Mizuno en Titleist - 14 Juli 2020

Op dinsdag 14 juli 2020 verzorgt WGA fitting sessies ism Mizuno en Titliest . Van 14.00 tot 19.00 uur kan je op afspraak terecht. We hebben voor Mizuno 3 plaatsen per uur in totaal dus 15 afspraken mogelijk. Voor Titleist is er telkens 1 persoon per afspraak

Met de DNA swing analyser is in 3 swings een volledige analyse mogelijk  Door de Covid19 regels is inschrijven in de event agenda noodzakelijk.  Inschrijven kan via de eventagenda van WGA, via deze LINK.

Namens Ronald, Floris en Marco: tot de 14e!

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Bedrijfsaanbieding

Speciaal voor bedrijven en hun personeel heeft Westerpark Golf Academy een vijftal aanbiedingen.  De opleidingen mogen vanuit het Persoonlijk Opleiding Budget worden bekostigd met als onderwerp: Vitaliteit.

Vul onderstaand formulier aan om de aanbieding aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details af te stemmen!

Aanvraagformulier

Fittingdagen Najaar 2022
Schrijf je nu in!

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.