Golfreizen Portugal 2021

Verzorgd door Paul en Mathijs

Beste Golfers,

Het is alweer een tijdje geleden dat het mogelijk was om op golfvakantie te gaan. Nu lijkt er weer wat licht aan het eind van de tunnel. Het leek ons dan ook leuk om een golfreis te organiseren aankomende september. Deze reis wordt georganiseerd door P&M Golftravel. Onder leiding van golfprofessionals Mathijs Schenkeveld(Westerpark Golfacademy) en Paul Weber staan er twee verschillende weken naar Portugal op de planning.

Beide weken vinden zich plaats op een golfresort direct aan de golfbaan. Dat is dus opstaan, even ontbijten en hup de golfbaan op! Tijdens deze sportieve week staat er een leerzaam lesprogramma op de planning, maar ook worden er tijdens de speelrondes verschillende leuke spelvormen/wedstrijden gespeeld! Ook is er ruimte voor een uitstapje naar bijvoorbeeld Lissabon, of om even een dagje te relaxen op het golfresort  Zie de flyer voor aanvullende informatie, hier vindt u ook het inschrijfformulier. Mocht u interesse hebben kunt u altijd bij ons terecht of vul het inschrijfformulier in en stuur dit naar info@pmgolftravel.nl

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij zijn. Voor nu wensen wij jullie een hele fijne dag en hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,

Mathijs & Paul

Fitting dagen 2021, schrijf je nu in!

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.