Golfclinic Yoppers Groene Hart

Golfclinic Yoppers Groene Hart

Persbericht Yoppers Groene Hart – Grand Opening van Yoppers Groene Hart om elkaar weer live te zien. Yoppers Groene Hart organiseert een Golf Clinic voor alle yoppers op zaterdag 29 mei 2021 bij BurgGolf Westerpark te Zoetermeer i.s.m. Parkinson2Beat.

Wendy van Wijk van Yoppers Groene Hart en Ruud Overes van Parkinson2Beat.

Op 29 mei 2021 vindt de Grand Opening plaats van Yoppers Groene Hart om elkaar weer live te mogen zien! Het ziet er naar uit, dat we dan weer mogen! En het evenement kan geheel buiten plaatsvinden.

Op 29 mei 2021 vindt de golf clinic plaats bij BurgGolf Westerpark te Zoetermeer. Voor deze golfclinic kunnen alle yoppers (jonge mensen met parkinson) uit Nederland zich voor inschrijven.

Deze yoppers golf clinic wordt samen georganiseerd door Parkinson2beat en Yoppers Groene Hart. Een gezellige dagje uit met de yoppers. Er even uit, elkaar weer even zien en beter leren kennen in een leuke omgeving. Niet alleen serieus, maar ook lekker even lachen! Dat hebben we wel even nodig!

En omdat we het weer willen vieren dat we weer bij elkaar mogen komen, heeft Yoppers Groene Hart een echte goodiesbag geregeld. Na afloop van het evenement krijgt de Yopper deze mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Dit evenement is mede gesubsidieerd door de Parkinson Vereniging en Grand Italia. Waarvoor onze grote dank!

Hoe ziet het programma eruit?

We starten om 13.00 uur met een kopje koffie en wat lekkers. Om 14.00 uur beginnen we met de golf clinics en dat zal eindigen om ongeveer 15.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid voor een drankje en het uitwisselen van ervaringen.

De golf clinic bedraagt 1,5 uur met een golf pro (= golf leraar). Een groep bevat maximaal 15 leerlingen.

U meldt zicht bij het restaurant. Daar zullen wij binnen of buiten u opvangen, naar gelang de maatregelen dan zijn. Op het terrein zal er desinfectiemiddelen aanwezig zijn om uw handen te desinfecteren i.v.m. Corona maatregelen.

Kinderen ook welkom!

Aan de yoppers die jonge kinderen hebben, hebben we ook gedacht. Wil je je kinderen meenemen, dan kun je ze ook bij Parkinson2Beat opgeven. De kinderen kunnen gewoon meedoen met de golf clinic. De organisatie zorgt ervoor dat de gezinnen bij elkaar blijven, bij het maken van de golf clinic groepen.

Wat zijn de kosten

Voor de yoppers die Yoppers Groene Hart bezoeken, geldt een speciale prijs, nl. € 10,00 p.p. De overige geïnteresseerde yoppers betalen € 17,50 p.p. Yoppers Groene Hart vult het bedrag aan tot € 25,00 p.p. En we hebben nog een leuke verrassing: een goodiesbag! Wil je weten wat erin zit, kom dan naar ons evenement! Een mooi pakket met dingen om te doen, te lezen en te eten. Het kan niet op.

Hoe kun je je opgeven?

Om zeker van een plek te zijn, meld je snel aan op de website. Kijk daarvoor op www.yoppersgroenehart.nl/golfclinic. Van daaruit kun je doorklikken naar de website van Parkinson2Beat en kun je je gelijk opgeven.

Mocht dit evenement om 1 of andere reden toch niet door kunnen gaan, dan krijgen de mensen altijd hun geld retour.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Yoppers Groene Hart. Voor de contactgegevens kunt u op de website kijken www.yoppersgroenehart.nl of een mail sturen naar info@yoppersgroenehart.nl.

Wij kijken ernaar uit u op de Golf Clinic te treffen en er een geweldige dag met z’n allen van te maken.

Heeft u er ook zin in?

Yoppers Groene Hart is de ontmoetingsplek voor jonge mensen met Parkinson, die nog vol in het leven staan. Een plek om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Parkinson2Beat organiseert veel (sport)activiteiten met een leuke groep vrijwilligers waarbij het doel is fondsen te werven voor fundamenteel onderzoek naar Parkinson.

De Parkinson Vereniging is dé belangenbehartiger voor 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten. Samen oefenen we meer invloed uit op het beleid van de overheid. We helpen elkaar met informatie, tips of een luisterend oor.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.