Fittingdagen 2022

bij WesterparkGolfAcademy

Na het succes van de fittingdagen vorig jaar organiseert WesterparkGolfAcademy (WGA), in samenwerking met Burggolf Zoetermeer en de Golfstore, 5 fittingdagen op een zaterdag in maart en april 2022.

Ook dit jaar zijn onze top merken weer van de partij:  Wilson Staff, Mizuno,  Titleist en Callaway, later in het jaar Ping en Taylormade. Niet alleen IJzers, Houten en Drivers maar ook Putters, Wedges, Golfballen en kleding.

De fittingdagen zijn gepland van 10:00 – 17:00 op Burggolf Zoetermeer en we maken gebruik van de driving range, oefengreen en de faciliteiten in onze nieuwe shop.

Uiteraard alles op afspraak conform de Covid regelgeving. We staan de gehele dag samen vertegenwoordigers van het merk voor uw klaar.

Daarnaast valt er ook wat te winnen onder de deelnemers: op de Toptracer range spelen we die dag: Longest Drive en Nearest to the Pin. Prijswinnaars maken we bekend op de website.

Fittingdagen zijn voorbij en u kunt zich niet meer inschrijven. Wel is het altijd mogelijk een individuele fitting afspraak in te plannen!

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.