Eclectic Burggolf Westerpark

Eclectic Burggolf Westerpark

Komende winter organiseert de Wedstijdcommissie een serie van 5 Eclectic Wedstrijden.

Gezelligheidswedstrijden over 9 holes. Doel van deze spelvorm is om na deze 5 wedstrijden de perfecte kaart te verkrijgen op basis van Stableford punten. Deze wedstrijden komen in de plaats van de 19e hole bokaal wedstrijden.

Er wordt iedere wedstrijd gestart op hole 1 en hole 10. Start je de ene week op hole 1, dan start je automatisch de wedstrijd erna op hole 10 en andersom. Elke hole die je verbetert in vergelijking met eerdere rondes telt weer mee voor je ideale score kaart. Zo kun je zelfs met een mindere ronde je ideale scorekaart verbeteren en zelfs stijgen in het klassement. De verrekening van punten geschied op een handicap van maximaal 36. Hogere handicappers kunnen gewoon meedoen maar spelen dan op handicap 36.

Stel je hebt in je eerste ronde een 5 gemaakt op hole 1 en je maakt daar in de volgende ronde een 4, dan wordt die 4 jouw nieuwe score voor hole 1. Maak je op dezelfde hole een hogere score dan in een voorgaande ronde, dan blijft de laagste score staan.

Na elke ronde volgt een dag winnaar en aan het einde van de reeks zijn er winterwinnaars met de beste kaarten over alle wedstrijden! Prijzen worden ter beschikking gesteld door WesterparkGolfAcademy (WGA).

De wedstrijden staan gepland op zondag 14 november, 12 december, 16 januari, 13 februari en 13 maart, de starttijd is vanaf 12.33 uur.

Inschrijfgeld voor deze wedstrijden is €12,50. Dit is voor 14 november inclusief een uitgebreide borrelplank na binnenkomst en voor 12 december door Westerpark huisgemaakte snert met een broodje rookworst.

We hopen op een grote opkomst!

Zijn er nog vragen, stuur dan een e-mail naar bgwedstrijdcie@gmail.com.

Ps: deze wedstrijden zijn alleen toegankelijk voor leden van Burggolf Westerpark.

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.