De cursussen gaan in aangepaste vorm door!

De cursussen gaan in aangepaste vorm door!

Vanaf 4 november zijn er weer nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Deze nieuwe maatregelen hebben wederom invloed op de golfbranche. We mogen gelukkig blijven golfen, maar wel met maximaal twee personen. De nieuwe maatregelen gelden tot 18 november en vanaf 19 november gaan we weer terug waar de huidige maatregelen die 14 oktober zijn ingegaan. 

Groepslessen
De golflessen, trainingen en clinics kunnen voor golfers van 18 jaar en ouder in groepjes van maximaal twee doorgaan. Na de training moet iedereen zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten. 

De lessen voor kinderen tot en met 17 jaar kunnen wel door blijven gaan. Wanneer de kinderen die jonger zijn dan 18 jaar samen gaan sporten hoeven zij geen 1.5 meter afstand te houden. 

Clubwedstrijden
Wedstrijden mogen nog steeds niet doorgaan. Clubwedstrijden kunnen doorgaan met maximaal 2 personen per flight. 

Routekaart golf
marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.