Buddy Rondes bij Westerpark Golf Academy

Buddy Rondes bij Westerpark Golf Academy

Ontdek de nieuwe Buddy Rondes bij Westerpark Golf Academy: een kans voor elke golfer om zijn of haar spel te verbeteren.

Bent u klaar om uw golfspel naar een hoger niveau te tillen? Om vol zelfvertrouwen de baan op te gaan? Westerpark Golf Academy organiseert samen met BurgGolf Westerpark een reeks Buddy Rondes, speciaal om beginnende en iets meer ervaren startende golfers te ondersteunen in hun ontwikkeling. Of u nu net uw baanpermissie hebt behaald of gewoon op zoek bent naar meer ervaring op de baan, deze Buddy Rondes bieden de ideale setting. En het beste? Ze staan open voor iedereen, ongeacht waar u uw golfopleiding hebt gevolgd!

Data 2024

Deze serie evenementen in 2024, die plaatsvinden op 31 mei, 28 juni, 30 augustus, 27 september en 25 oktober, biedt golfers de kans om te leren van ervaren buddies die hun kennis en passie voor de sport delen.

Waarom meedoen aan de Buddy Rondes bij Westerpark Golf Academy?

  • Toegankelijkheid: Open voor alle golfers, ongeacht eerdere training
  • Deskundige begeleiding: Leer van ervaren buddies die uw spel direct verbeteren
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet nieuwe golfers en breid uw netwerk uit
  • Techniek en regels: Versterk uw kennis van golfstrategieën en spelregels

“Met de Buddy Rondes willen we een leeromgeving creëren die zowel educatief als ontspannend is,” zegt Marco van Noort, directeur van Westerpark Golf Academy. “Deze rondes zijn niet alleen een manier om uw golfvaardigheden te verbeteren, maar ook een gelegenheid om laagdrempelig in contact te komen met andere golfers.”

Deelnemen aan de Buddy Rondes kost 24,50 per persoon, inclusief een welkomstdrankje en toegang tot een gezellige borrel na afloop. Deelnemers maken ook kans op geweldige prijzen tijdens de prijsuitreiking.

Meld u nu aan: Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door te mailen naar info@westerparkgolfacademy.nl

marco-van-Noort

Marco van Noort

Golfprofessional
Heeft u nog vragen of wil u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Wij zijn sinds kort aangesloten bij Golfstore Nederland. Bestellingen die in de Golfstore worden geplaatst kunnen in onze shop worden afgehaald.

Ledenkortingen en speciale lokale aanbiedingen worden bij het afrekenen verwerkt.

Masterclas Golf

Fittingdagen Voorjaar 2024

Bel direct

Direct contact? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Mochten wij niet bereikbaar zijn bellen we je zo snel mogelijk terig.